Det sidste stykke tid har jeg kunnet mærke noget meget blid rumlen i maven, og jeg har nu ikke været helt sikker på, om det var baby eller tarme, men jordemoderen mente helt bestemt, at det var baby. Hun sagde, at jeg kunne mærke, når den vendte sig, fordi den slet ikke er stærk nok til at kunne sparke endnu. Det er altså lidt weird. Jeg tænker på det som en lille alienparasit, der har taget bo i min mave. Jeg har jo set bevægelse til nakkefoldscanningen, men det er lidt noget andet, når man ligefrem kan mærke det!

Det føles ligesom et “plonk” nederst i maven, for det meste i venstre side, og jeg skal sidde eller ligge stille og fokusere lidt på min mave, før jeg lægger mærke til det. Det kommer mest om aftenen, nok fordi det er der, jeg slapper af og ikke har så meget andet i hovedet.

Det er endnu meget blidt, og det bliver nok endnu mere weird, når først der kommer mere kraft på. Og også ret sjovt. Min kæreste har endnu lidt svært ved at forholde sig til det, for han kan jo kun se, at maven vokser, men når han først også kan mærke, at der er liv, bliver det nok lidt mere håndgribeligt for ham.

Reklamer