Nu er jeg jo så heldig, at det er sommer, når jeg er højgravid, så jeg skal ikke ud og investere i kæmpe jakker, ekstra store sweatere og måske vinterstøvler i en større størrelse end normalt. Ret god timing, der! Men derfor er jeg jo nok nødt til at investere lidt alligevel. Her er det deciderede ventetøj, jeg har købt indtil videre (fortrinsvis i fysiske butikker, fordi jeg helst vil prøve det på):

H&M

Der findes ikke et særlig stort udvalg på deres netbutik og ikke alle butikker fører Mama-kollektionen. Den butik, jeg var i, havde mere end på nettet, men det var stadig ret sølle og bar præg af restkollektion. Jeg købte nogle lange ventetoppe, som egentlig bare var bredere om livet end om brystet, og det kan man jo også finde andre steder.

Derudover købte jeg nogle billige leggings med ekstra mavestykke, som jeg kan bruge til nogle lange skjorter eller tunikaer, når vejret bliver varmere. Til slut købte jeg nogle overpricy stofstykker, som man kan anbringe om maven under sine korte toppe og dermed undgå at skræmme sarte sjæle med hvidt flæsk med strækmærker. Jeg ved stadig ikke rigtig, hvorfor fanden jeg skulle have dem med, for jeg tror altså ikke, at jeg kommer til at bruge dem.

På nettet har jeg også købt nogle hørbukser fra H&M, som er ret behagelige. Dem kommer jeg nok til at bruge en del til sommer, hvis jeg da ikke får spat af det der elastikstykke, der partout skal sidde på ventebukser. Lige nu synes jeg det er voldsomt irriterende, men det er måske meget rart, når man er ved at sprænges. Det må tiden vise, ellers kan det jo bukkes ned.

Mamalicious

Jeg prøvede nogle af deres cowboybukser i en butik, og jeg var ikke vild med hverken pasform, pris eller mavestykke. Selvom det er Bestseller, der står bag mærket, og jeg normalt sagtens kan passe bukser fra deres andre mærker (Vero Moda, Vila og Only), sad de her bare ikke heldigt. De var desuden halvdyre, og så kan jeg bare ikke med det der mavestykke.

Til gengæld laver de nogle meget lange superelastiske toppe i onesize med ekstra plads til mave og regulerbare stropper. De vil være ret gode at bruge som undertrøje, men som almindelig top ville jeg nok ikke bruge dem. Nå, de kostede 130 kr. stykket (2 stk. for 200 kr.), og det synes jeg var lidt i overkanten. Men så gik jeg hjem og fandt dem på …

Trendsales

De kostede omkring 50 kr. stykket inkl. porto, og de er naturligvis brugt, men de er stadig pæne. Og jeg regner jo kun med at bruge dem inderst, så det er lidt lige meget, hvordan de ser ud. Hvis man er tålmodig nok til at lede igennem maaaange sider, er der i øvrigt meget at spare på Trendsales og Den Blå Avis. Man bruger jo ikke ventetøj specielt længe, så det er ikke særlig slidt, selvom det er brugt tøj, og folk vil for det meste bare af med det, så man kan godt gøre et kup, evt. i samlede pakker.

Vila

Mange siger, at det er en god ide med et mavebælte eller en eller anden form for elastikbælte, der kan holde sagerne på plads og aflaste ryggen lidt. Der har jeg købt en tubetop fra Vila i stedet. Jeg overvejer lidt, om jeg skal lægge den dobbelt eller klippe den midt over og sy kanterne, så jeg får to styks.

 

… Og så regner jeg faktisk ikke med, at jeg skal købe mere decideret ventetøj. Jeg kan klare mig med hørbukserne, diverse træningsbukser, knickers med elastik i livet, og så har jeg købt nogle pludderbukser fra Pulz med en bred, meget elastisk linning. Og så kommer der vel en masse tunikaer, man kan passe også. Og maxikjoler findes der jo også masser af, hvis der går totalt flodhest i den.