Der sker noget nyt med tøsen hele tiden, og det er virkelig fedt, at man kan følge udviklingen fra uge til uge! Hun er virkelig god til at holde sit hoved selv og holde kroppen stiv, og hun vil allerhelst sidde ret op og ned på skødet af os hele tiden, så hun kan følge med i det hele. Hun gider ikke ligge ned mere, det er for kedeligt. Når hun sidder i viklen, er hun også ved at dreje hovedet af led for at se det hele – hun sidder jo ellers med ansigtet ind mod mig.

Det er blevet rigtig nemt at lokke store smil ud af hende, man skal nærmest bare kigge på hende nu, og hun griner højlydt, når man trækker ærmerne på bodyen ud over hænderne på hende eller vipper kraven ud over hovedet på hende. Et andet kæmpehit er at sidde med hende foran sig og tage fat i hendes hænder og lege band med fagter og lyd, fx trommer, klaver og guitar. Nøj, det er sjovt. Man bliver helt lalleglad af at se på hende, og så griner hun endnu mere. Det er så dejligt!

Hænderne er vildt interessante nu, og hele næven ryger i munden, hvis hun ser sit snit til det. Hun tager også fat i ting, og der er da allerede røget en tallerken på gulvet, fordi den stod lidt yderligt på bordet.

Til gengæld skal vi øve det med at ligge på maven meget mere end hidtil. Selvom hun har en stærk ryg, er hendes arme lidt svage, og hun bliver hurtigt træt af at skubbe kroppen opad. Som det ser ud lige nu, er hun tættere på at stå op selv end at kravle, meeen mon ikke hun tager den traditionelle rækkefølge alligevel.